Selecteer een pagina

Recent project

Springwerk loopbaanbegeleiding en arbeidsmediation

Voor Annemiek Hogendorp van Springwerk heb ik een beeldmerk, de website en de huisstijl ontworpen. Het maken van een sprong naar een nieuwe loopbaan of naar een oplossing bij een arbeidsconflict is de rode draad geweest voor dit project.
{
Dorte Kramers – DK-voeding & advies

“Ik vind Floor een creatieve en proactieve designer die met de juiste vragen precies mijn wensen en behoeftes naar boven wist te halen. Ik vind haar benaderbaar, en echt geïnteresseerd in de mens achter de site. Dat zorgt ervoor dat mijn website uitstraalt wie ik ben – ook als dat wat veranderlijk is. Daar gaat ze flexibel mee om. Ik ben erg blij dat Floor mijn site heeft ontworpen!”

{
Vanessa Kirpensteijn-Godron – Persoonlijk Werk

“Het ontwerpen van een logo en website is een proces dat je echt samen moet doen. Als ontwerper luistert en kijkt Floor echt naar jou als persoon. Als je zelf al een idee hebt, dan zal ze dat zeker serieus uitwerken maar als ze het idee heeft dat een ander beeld beter bij je past, dan legt ze die ook voor. Met in mijn geval als gevolg, dat we uiteindelijk met haar idee verder zijn gegaan. Direct had ik het idee dat het logo (en daarna de website) precies uitstraalde wat ik zocht. Doordat zij echt de samenwerking met je opzoekt en jouw input waardeert, vond ik het een heel mooi proces en ben ik nog steeds heel tevreden met de uitkomst.”

{
Rick Verhaar – Attis Projectbureau

“Een website zonder gedoe waar ik achter sta, die eens in de zoveel tijd een update krijgt en waar ik geen omkijken naar heb. Als ik een aanpassing wil is dit altijd snel geregeld, of niet maar dan zit er een idee achter waarom niet. Floor neemt initiatief wanneer dat moet en lost daarmee problemen op. Al met al een prima resultaat voor mij!”

Laten we kennismaken

Laten we kennismaken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Poelweg 8 2361 LK Warmond
+31 (0)6 155 20 666
mail@floorstoutjesdijk.nl

Of stuur me een bericht

© 2020 floor stoutjesdijk | algemene voorwaarden | privacyverklaring