Selecteer een pagina

Hoe kan ik je helpen?

Je bent vol plannen, hebt ideeën en kan niet wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe onderneming of project. De naam is bedacht, een domeinnaam vastgelegd en nu? Hoe ga je nu verder? Een kleurtje hier en een plaatje daar zijn vaak niet voldoende om echt te laten zien waar jij met je product of dienst voor staat. Dan kom ik in beeld.

Hoe kan ik je helpen?

Je bent vol plannen, hebt ideeën en kan niet wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe onderneming of project. De naam is bedacht, een domeinnaam vastgelegd en nu? Hoe ga je nu verder? Een kleurtje hier en een plaatje daar zijn vaak niet voldoende om echt te laten zien waar jij met je product of dienst voor staat. Dan kom ik in beeld.

Hoe we beginnen

We beginnen met een sessie, een ochtend of middag, waarin ik je vragen ga stellen over je product, over je dienst, over je klanten, je doelgroep en vooral ook over jou. Wie ben jij, wat maakt jou uniek en wat maakt jou product of dienst uniek? Allemaal vragen waar we samen het antwoord op gaan vinden. Hierdoor krijg je ook een beeld van de indeling van je website; wat ga je er op zetten maar ook, wat niet? Daarna gaan we aan het werk om de look & feel van je onderneming te ontwikkelen. Dit doen we door een moodboard te maken. De uitstraling en kleuren van je huisstijl stellen we hiermee vast. Met de uitkomsten van deze sessie ga ik beginnen met het vormgeven van je beeldmerk/logo. Ik zal een voorstel doen, dat bespreken we en met jouw input maak ik een definitief ontwerp.
Voor je website kun je nu zelf aan de slag met de teksten. Heel belangrijk om zelf de inhoud te bepalen, dit helpt focussen op wat je precies wil met je bedrijf. Vind je het lastig om te schrijven of heb je er simpelweg geen tijd voor, dan kan ik je in contact brengen met een tekstschrijver. Dit is niet bij de prijs inbegrepen. Ook voor het beeldmateriaal geldt dat jij dat aanlevert. Het is ook mogelijk dat ik foto’s voor je zoek of aankoop. Wil je foto’s laten maken? Dan breng ik je in contact met een fotograaf. Dit is niet bij de prijs inbegrepen. Wanneer ik de eerste teksten heb ontvangen en je eruit bent welk beeldmateriaal je wilt gaan gebruiken, maak ik een eerste opzet voor de home-pagina van je website. We bespreken deze eerste opzet en daarna vul ik de rest van je website.

Branding | huisstijl | website

Neem gerust contact met op en ik vertel je alles over mijn werkwijze, geheel vrijblijvend. Toch nu al een idee krijgen? Hieronder heb ik al een heel deel beschreven van de producten en diensten die je krijgt binnen het branding-pakket.

Niet een heel pakket nodig? Uiteraard kan dat. Neem vooral contact met me op en dan bespreken we wat jij wel nodig hebt.

Beeldmerk
Een uniek en op maat ontworpen beeldmerk. Het is een logisch vervolg op de eerdere stappen die we hebben gezet.
Social media
Je hebt een LinkedIn-profiel aangemaakt maar wat zet je nu op de achtergrond? Ik maak een passende banner en van je beeldmerk een profielfoto zodat je deze alleen nog hoeft te uploaden
Responsive website

Elke website die ik maak is responsive. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Verder zorg ik er voor dat de website SEO-proof is. Hoog scoren op Google willen we natuurlijk allemaal!

Briefpapier
Eén digitaal sjabloon met daarop alle informatie die voor jou relevant is. Zo kun je offertes schrijven en facturen maken.
Visitekaartjes

Een uniek en op maat ontworpen visitekaartje. 

Huisstijl-kit

Na afloop stuur ik je een bestand, een huisstijl-kit met daarin:

  • Beeldmerk bestanden
  • Kleurenkaart en typografie

Zo kun je zelf verder en heb je de juiste ingrediënten tot je beschikking.

Er is nog meer

Partners in crime
Zie mij als je nieuwe collega, als je dat wilt natuurlijk, met wie je kunt sparren over jouw nieuwe uitdaging. Twee weten immers meer dan een. Heb je vragen over welke lopende zaken dan ook? Ik bied een luisterend oor en denk waar ik kan met je mee.
Contacturen
Onze contacturen kunnen bestaan uit email, telefoon en uiteraard live ontmoetingen. Even met elkaar zitten en de stand van zaken doornemen, werkt vaak heel verhelderend. Zo weten we van elkaar waar we staan en kunnen we verder.
Overige tips & tricks
Er komt heel veel op je af tijdens het proces van starten en beginnen. Ik help je daarbij en heb door ervaring de nodige tips & tricks.

Andere praktische zaken

Losse producten

Ben je alleen op zoek naar een logo of alleen naar een website? Dat kan natuurlijk. Laten we contact hebben en bespreken wat jouw wensen zijn.

Onderhoudscontract

Wil je dat ik de website up to date houd dan kun je een onderhoudscontract bij me afsluiten. Ik zorg er dan voor dat de website altijd met de nieuwste versies draait en dat er regelmatig een back-up wordt gemaakt (wel zo veilig). onderhoudscontract €120,- per jaar.

Strippenkaart

Wil je zelf wijzigingen aanbrengen aan de website maar kom je er toch niet helemaal uit dan is het mogelijk om een strippenkaart bij mij te kopen: strippenkaart 10 uur a €50,- per uur strippenkaart 5 uur a €55,- per uur.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Laten we kennismaken

Laten we kennismaken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Poelweg 8 2361 LK Warmond
+31 (0)6 155 20 666
mail@floorstoutjesdijk.nl

Of stuur me een bericht

© 2020 floor stoutjesdijk | algemene voorwaarden | privacyverklaring